چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

وضعیت عرضه بورس در روز یکشنبه 25 خرداد

وضعیت عرضه بورس در روز یکشنبه 25 خرداد یک کارشناس بازار سرمایه گفت: فردا شاهد روز پرعرضه‌ای خواهیم بود چرا که اکثرا یکشنبه‌ها پرعرضه بوده و به نظر می‌رسد فردا نمادهای بزرگ و تاثیرگذار روز معاملاتی خوبی را داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 13
کد خبر: ۴۵۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، طی معاملات امروز، شاخص کل بورس تهران با رشد ۳۶ هزار و ۱۲۸ واحدی به کانال یک میلیون و ۱۸۹ هزار و ۸۰۷ واحدی نزدیک شد. شاخص درحالی طی معاملات امروز به رشد ۳٫۱۳ درصدی رسید که هفته گذشته را نیز با ۱۲ درصد رشد به پایان برد.

 

آیا این روند رو به رشد شاخص که از هفته گذشته آغاز شده است در معاملات فردا نیز تداوم خواهد داشت؟

 

ایمان رئیسی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگویی با تجارت‌نیوز گفت: فردا شاهد روز پرعرضه‌ای خواهیم بود چرا که اکثرا یکشنبه‌ها پرعرضه بوده و فشار فروش بیشتر می‌شود.

 

این تحلیلگر بازار سرمایه ادامه داد: با نگاهی بر شاخص گروه‌ها می‌توان دریافت که شاخص گروه خودرویی با قدرت توانسته از ۲۰۰ هزار واحد عبور کرده و به محدوده ۲۴۰ هزار واحد برسد. «خودرو» و «خساپا» دو لیدر اصلی گروه خودرویی صف‌های خرید سنگینی دارند و با همین قدرت نیز می‌توانند به این مسیر ادامه دهند.

 

وی با اشاره به بحث پیش‌فروش خودرو که طی روزهای اخیر بسیار داغ شده است، عنوان کرد: اگرچه تا حدودی رشد قیمت بازار خودرو کنترل شده اما همچنان عطش خریداران سیراب نشده است؛ چرا که فروش‌های این دو خودروساز (سایپا و ایران‌خودرو) و تولیدشان نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت.خبرهای مثبتی برای این دو خودروساز منتشر شده که از جمله آنها می‌توان به ورود سپاه به حوزه خودروسازی اشاره کرد. این خبر می‌تواند روی تولید و هم بر قیمت سهام این دو خودروسازی تاثیر مثبت داشته باشد.

 

رئیسی افزود: در گروه‌های فلزات، فولاد و فملی تاثیرگذارترین نمادها بر شاخص بودند. همچنین بررسی شاخص این گروه‌ نشان می‌دهد که گروه فلزات و فولاد در نمودار قیمتی خود شاهد شکست سطح مقاومتی بوده‌اند و اهداف قیمتی بالاتری را خواهند دید.

 

وی خاطرنشان کرد: در گروه شیمیایی‌ها، تاثیرگذارترین‌ها بر شاخص دو نماد پارسان و فارس بودند. این گروه نیز همچون گروه فلزات شاهد شکست سطح مقاومتی بوده که طی آن شاخص این گروه عدد ۶۰ هزار واحد را پشت سرگذاشته است.

 

وی ادامه داد: در گروه سیمانی افزایش قیمت ۱۰۰ درصدی‌ای پیش‌بینی شده است، که این پیش‌بینی سبب افزایش قیمت نمادهای این گروه شده، به هرحال پیش‌بینی می‌شود که این قیمت تعدیل شود و شاهد افزایش نرخ سیمان در حدود ۵۰ درصد باشیم.

 

وی در انتها خاطرنشان کرد: در سایر گروه‌ها نیز اگرچه افزایش عرضه را خواهیم داشت اما به نظر می‌رسد فردا نمادهای بزرگ و تاثیرگذار روز معاملاتی خوبی را داشته باشند و سهم‌هایی که فروشنده‌ها قصد فروش آن را دارند، خریداران بتوانند خریداری کنند.

 

منبع: تجارت نیوز

کلمات کلیدی: بورس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار